Exam Code: 642-998

Deigned By: www.pss4sureusa.com

Exam Description
Projects DCUCD 642-998 exam Cisco Unified Computing
Data Center is associated with the CCNP certification DC
and Cisco Unified Computing Design Specialist. This
exam tests a candidate's knowledge of designing Cisco
Data Center Unified Computing, including the concept of
design in an environment of server virtualization,
scalability, reliability, performance, management.

Deigned By
www.pss4sureusa.com

Exam Information
Exam Code:
642-998 DCUCD
Associated Certifications:
CCNP Data Center Certification Cisco Data Center Unified
Computing Design Specialist
Exam Duration:
1:30 Hour(90 minutes)
No of Questions:
65 to 75 Questions
Available Languages:
English & Japanese

Deigned By
www.pss4sureusa.com

Exam Topics
No.

Topics

Percentage

01

Describe the Design Methodology

13%

02

Describe Data Center Structure and Modularity

17%

03

Describe the Technologies Used within the Data Center

17%

04

Design the Access Layer of a Data Center

17%

05

Design Virtualization Solution using Cisco UCS

13%

06

Design Network Management Considerations into a Data Center

23%

Deigned By
www.pss4sureusa.com

How To Pass 642-998 Exam…???
How To Pass 642-998 Exam? Is the Question that comes in
one’s mind when He/She attempt this CCNP Exam. The
Simple and straight forward answer of this Question is
Pass4sureusa here you can get the Latest & most related
study material for the training of CCNP 642-998 DCUCD
Certification Exam. You Just have to visit the site give your
desired exam code and download your Pack of Questions
& Answers. Pass4sureusa is the Name of Success.
Deigned By
www.pss4sureusa.com

You Have Questions we have Answers

Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 1:
Which document is the least relevant as an output deliverable from the design
phase?
A. high-level design
B. site requirements specification
C. configurations
D. migration plan

Correct Answer: C

Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 2:
Which performance characteristic is least likely to require being addressed in the data
center solution requirements?
A. server virtualization
B. desktop virtualization
C. distributed computing
D. private cloud
E. power efficiency

Correct Answer: E

Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 3:
Which item can be used as an alternative reconnaissance tool to the NetApp OnCommand
Balance application?
A. NetIQ PlateSpin
B. VKernel vOPS
C. Microsoft Assessment and Planning Toolkit
D. VMware vCenter Orchestrator plug-in
E. Symantec Enterprise Security Manager

Correct Answer: A

Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 4:
Which design steps could be considered optional?
A. audit
B. solution sizing
C. analysis
D. deployment provision

Correct Answer: A
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 5:
Which technology differentiates a data center designed around Cisco
equipment versus another vendor?
A. NPV
B. NPIV
C. VSANs
D. FCoE

Correct Answer: C
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 6:
Which two characteristics are associated with the core layer of a Cisco Data
Center Unified Fabric network? (Choose two.)
A. no packet manipulation
B. QoS policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols
E. provides default gateway redundancy
F. QoS classification and queuing

Correct Answer: A,D
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 7:
Which protocol is best suited for connecting two data centers
together?

A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC

Correct Answer: B
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 8:
Which statement about the Overlay Transport Virtualization
protocol is true?
A. It is IP-based functionality that provides Layer 3 extension over
any transport.
B. The data plane exchanges MAC reachability info.
C. The control plane protocol is IS-IS.
D. It supports FCoE.
Correct Answer: C
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 9:
What is one example of a fully virtualized environment in the
data center?
A. Hadoop clusters
B. VDI
C. vPC
D. VSAN
Correct Answer: B
Deigned By
www.pss4sureusa.com

CCNP 642-998 Sample Questions
QUESTION 10:
What are common switching protocols that are used in the data center?
(Choose two.)
A. Token Ring
B. FDDI
C. Ethernet
D. MPLS
E. Frame Relay
F. APPN/APPI
Correct Answer: C,D
Deigned By
www.pss4sureusa.com

We Believe that the Success is….
ee your goal

nderstand the obstacles
reate a positive mental picture.

lear your mind of self doubt
mbrace the challenge
tay on track
how the world you can do it

Deigned By
www.pss4sureusa.com

So Just Trust Us Because…

Deigned By
www.pss4sureusa.com

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful